Afspændings-behandling og de særligt sensitive

Er du særligt sensitiv?

Som særligt sensitiv sanser og føler du alting mere intenst, og du vil opdage, at din krop også reagerer ekstra kraftigt på de påvirkninger den udsættes for i dagligdagen i form af Skulder, nakke og armsmerter 2muskelspændinger, især i skuldre og nakke, hovedpine og søvnproblemer. Kroppen bliver tung og træt, og det er svært at finde ro og hvile.

Almindelig kropsmassage eller Body SDS behandling gør dig bare endnu mere anspændt, da din krop bliver overstimuleret. Tilmed kan du også opleve at blive ked ad det!

Men det behøver ikke gøre ondt før det bliver godt. Afspændingsbehandlingen (psykomotorisk behandling) vil med udgangspunkt i din kropsfunktion og personlighed som særligt sensitiv, samle dig fysisk og psykisk. Du bliver inden behandlingen lagt godt tilrette på en madras, puttet med aflastende puder og få tæppe over. Selve behandlingsgrebene består af blide tryk og udbredning af den spændte muskulatur. Hele kroppen behandles hver gang.

Behandlingen foregår altid uden på tøjet, og opleves af de fleste som meget behagelig og aldrig grænseoverskridende!

Afspændingsbehandlingen dybdeafspænder din krop og beroliger dit overstimulerede nervesystem, og du vil opleve en ro og varme i kroppen, en hvilen i dig selv, og ikke mindst at få din gode nattesøvn og energi tilbage.